Missie


Liefs van Esther draagt de missie om mensen in financieel kwetsbare situaties in het licht te plaatsen door het geven van gratis fotoshoots, waardoor zij een blijvende herinnering mogen ontvangen van hun gezin, kinderen of henzelf.

Daarnaast gaat Liefs van Esther verder met het ondersteunen van lokale projecten en acties om het leven van deze groep mensen te verlichten, vanuit haar liefde voor mensen en de overtuiging dat God van alle mensen houdt. 

Geef maandelijks


Je wilt graag maandelijkse steun uitdragen aan de missie van Liefs van Esther en ondersteunt structureel mijn projecten voor en steun aan minimagezinnen en minderbedeelden in Gorinchem en omstreken.


Je maandelijkse donatie helpt een stabiele basis creƫren voor mijn missie en het gratis geven van fotoshoots en andere steun die we kunnen bieden aan deze groep mensen.


Je ontvangt als maandelijkse donateur altijd als eerste informatie over nieuwe projecten, als ook (gratis) nieuwe producten ontwikkelt door Liefs van Esther in je brievenbus.Maak dan een maandelijkse donatie over op:


Stichting Liefs van Esther

IBAN: NL67ABNA0119803569Wij werken niet met gekoppelde systemen voor gemakkelijke betalingen via iDeal bijv.


Elke transactie kost geld als ook de abonnementen die hiervoor nodig zijn. Dit gaat ten koste van de bedragen die ons inziens bestemd zijn voor de gezinnen. We vragen je daarom helaas iets meer tijd te besteden aan de overboeking, maar dan gaat het gehele bedrag van je donatie naar de mensen waar het voor bedoeld is.


Dank je wel voor de moeite. 


Liefs van Esther