Missie


Liefs van Esther draagt de missie om mensen in financieel kwetsbare situaties in het licht te plaatsen door het geven van gratis fotoshoots, waardoor zij een blijvende herinnering mogen ontvangen van hun gezin, kinderen of henzelf.

Daarnaast gaat Liefs van Esther verder met het ondersteunen van lokale projecten en acties om het leven van deze groep mensen te verlichten, vanuit haar liefde voor mensen en de overtuiging dat God van alle mensen houdt. 

Eenmalige gift


Met jouw eenmalige gift ondersteun je mijn projecten voor en steun aan minimagezinnen en minderbedeelden in Gorinchem en omstreken (en ver daarbuiten). 


Geef maandelijks


Je wilt graag maandelijkse steun uitdragen aan de missie van Liefs van Esther en ondersteunt structureel mijn projecten voor en steun aan minimagezinnen en minderbedeelden in Gorinchem en omstreken (en ver daarbuiten).


Je maandelijkse donatie helpt een stabiele basis creëren voor het gratis geven van fotoshoots aan gezinnen in kwetsbare financiele situaties. Je geeft ze een complete ervaring en een moment waarin een gezin in het licht wordt gezet.


KOM IN ACTIE

Waarom een fotoshoot? Ze kunnen er niet van eten of drinken? En hun rekeningen worden er ook niet door betaald. Een vraag die ik soms gesteld krijg. Begrijpelijk, want bij armoede denken we vaak eerst aan de basisbehoeften van een gezin, stel of alleenstaande in een financieel kwetsbare situatie. Als je zelf wel eens mooie foto's van jezelf, je kinderen of je gezin hebt laten maken door een professioneel fotograaf, dan hoop ik dat je er met plezier op terug kijkt. En dan hoop ik ook dat je misschien begrijpt dat dit voor een minimagezin niet te betalen is. De herinnering aan dat moment, het gevoel wat je had, de lach op je gezicht als je naar de foto's kijkt, het terugkijken naar dat moment, dat gun ik iedereen. En omdat dit voor een minimagezin niet mogelijk is, juist omdat ze eerst naar hun basisbehoeften moeten kijken met het  weinige geld dat ze te besteden hebben, geef ik ze graag deze fotoshoot. Onderdeel van deze shoot is het laten afdrukken van één van de foto's. Zo ontvangen ze een fysiek exemplaar wat ze kunnen neerzetten of ophangen in hun eigen huis. Wat wat licht brengt in hun woning en een blijvende herinnering is aan dat momenten waarin ze even genoten met elkaar zonder bezig te zijn met de zorgen van thuis. Wil je daar actie voor voeren? Dat kan. Zie hieronder een aantal ideeën. Wil je graag als fotograaf je steentje bijdragen? Stuur me dan even een berichtje. 

Geld inzamelen

 • Flessen inzamelen
 • Verkoop van (zelfgemaakte) producten
 • Sponsoring tijdens sportwedstrijd
 • Organiseer een evenement
 • Of een andere manier om geld te verzamelen om Liefs van Esther te steunen in haar missie.

Delen

 • Een bezoek aan de kapper
 • Een fietsreparatie
 • Een koffiemoment
 • Bloemen of planten
 • Kaartjes voor een evenement of voorstelling
 • Of een andere manier om licht te brengen in het leven van een gezin.