Achter de schermen is er een hoop communicatie tussen de gezinnen en mij. Vanaf het eerste contact tot en met het moment van het versturen van alle foto's. En het zijn alle reacties bij elkaar die me steeds weer blijven aanvuren en aanmoedigen om door te gaan. Vanuit Gods liefde voor alle mensen die ik mag ontmoeten, spreken en fotograferen. En ik deel heel graag een aantal van deze reacties. Uiteraard anoniem, maar zeker om je een beeld te geven en je te laten meegenieten wat er gebeurd als de foto's binnenkomen. Wil je dit ook eens meemaken? Stuur me dan een berichtje via de contactbutton onder aan deze pagina. Ik zie er naar uit! 

Reacties

"Dank je wel Esther. Ik vond het heel fijn. Wat zijn de foto's gaaf!"

"Lieve lieverd, wat een prachtige foto's heb je gemaakt. Bedankt voor alles en zeker je lieve woorden."

"Heel erg bedankt voor de shoot, je bent een topper met een gouden hart."

"Oooh, dit is echt niet te doen Es, ik ben pas op de helft en zie nu al zooo veel pareltjes. Ik heb nu al geen woorden. En heel veel blije tranen. Wat heb jij een prachtig talent lieve Es. En wat heb ik een mooie kinderen."

"Eén woord: WAUWWW! Tranen over m'n wangen!"

"Lieverd, ben halverwege en de tranen biggelen over de wangen. Wat heb jij een mooie gave, wat kun jij goed foto's maken. Dat je de vrolijkheid er ook zo echt hebt kunnen vastleggen. En dat ik mezelf echt zie als vrolijk, echt zoals jullie me dus zien. Geen woorden voor."