Als voorbereiding voor je fotoshoots vindt je hier alvast wat tips en info. 

Zoals bijvoorbeeld kledingtips, en wat je vooral niet hoeft te doen. Veel leesplezier! En mocht je vragen hebben, voel je vrij mij te contacten. 

Wat dacht je van wat kledingtips? Zie hiernaast een aantal kleurencombinaties, maar wil je toch liever iets heel anders, houd dan rekening met het volgende:


- Kies rustige, zachte kleuren of natuurtinten. Vermijd felle kleuren of drukke prints (ook geen lijntjes, ruitjes en blokjes). Dit leidt af in de foto's en dat zou jammer zijn.

- In welke omgeving heb je de shoot gepland? Pas daar je kleding op aan. Is er een bosrijke omgeving, dan is een groene outfit niet zo handig. Gaan we naar een omgeving met strand, dan zou ik niet kiezen voor beige tinten. Denk in contrasterende kleuren. 

- Kies voor kleding die jij comfortabel vindt en uitstraalt wie jij bent. 

IMG_3825
IMG_3824
IMG_3822
IMG_3823
IMG_3821
IMG_3820
IMG_3819
IMG_3818
IMG_3817
IMG_3816
IMG_3802
IMG_3803
IMG_3804
IMG_3805
IMG_3806
IMG_3809
IMG_3807

Don'ts

  • Kies niet voor dezelfde outfits: dus niet bijv allemaal een wit shirt, blauwe jeans.
  • Doe geen haarelastiekjes om je pols
  • Verstop je telefoon in je tas in plaats van in je broekzak (dat is lastig Photoshoppen)


Tips & Info voor jou

Wat kun je nog meer verwachten?

Jouw fotoshoot is een beleving. Je beleeft hoe het is om een professionele fotoshoot te ontvangen, inclusief bewerkte foto's die worden toegestuurd in een professionele galerij. Geen addertjes onder mijn gras, volledige openheid en transparantie kun je van mij verwachten als ik je bel voor een kennismakingsgesprek.


Veiligheid staat voorop, dus niets van wat je mij verteld als ook niets van je fotoshoot wordt gedeeld op social media of met anderen. Jouw privacy is belangrijk voor mij. 


Geven aan jou/jullie en je eventuele gezin. Omdat ik het je gun dat je ook dit eens mag beleven. 


En mocht je tussentijds vragen hebben, altijd welkom om contact met me te zoeken.